Ne propustite posjetiti jedan od najstarijih i najljepših hrvatskih gradova. Katedrala sv.Jakova, gradska vijećnica, brojne tvrđave, galerije i crkvice samo su dio bogate kulturne baštine ovog grada muzeja koji svakog posjetitelja s pravom ostavlja bez daha.

udaljenost do Šibenika-28 km.

CITY TOUR ŠIBENIK-novost u turističkoj ponudi Šibensko-kninske županije. Namjera je gostima pružiti priliku panoramskog razgledavanja grada Šibenika, Vodica, Brodarice i Primoštena. Autobus je prilagođen svakom gostu tj. pomoću audio uređaja na svakom sjedalu gost ima mogućnost odabira jezika na kojem će slušati panoramsko vođenje.

SOKOLARSKI CENTAR DUBRAVA -smješten 7 km od Šibenika. Za sve  one koji žele okusiti dašak divljine i avanture. Za posjetitelje je pripremljen poseban program tijekom kojeg mogu uživati u ljepoti sokolovog leta i biti oči u oči sa ovim nevjerojatnim nebeskim lovcima. U centru se već dugi niz god. uzgajaju različite vrste grabljivica za koje u prirodi ima sve manje mjesta. Posebno mjesto zauzima stacionar za ptice koje su ranjene, bolesne ili naprosto izgladnjele i kojima je potrebna pomoć pri opstajanju u prirodi.

TEMATSKI PARK-ETNOLAND DALMATI-prvi je tematski park takve vrste u Hrvatskoj. Smješten u Pakovu selu, 15 km od Šibenika. Posjetiteljima se nudi doživljaj upoznavanja života Dalmatinske Zagore u prošlosti, omogućava upoznavanje s običajima, tradicijom, načinom života i druženju ovog kraja.