Apartmani Mihaela Uvjeti korištenja i pravila o privatnosti

1. Uvjeti
Pristupom web stranici na adresi http://apartmanimihaela.com/, suglasni ste s ovim Uvjetima korištenja i izjavom o privatnosti podataka ove web stranice, prema svim važećim zakonima i propisima. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovdje navedenih uvjeta, molimo ne koristite ovu web stranicu. Materijali sadržani na ovim web stranicama zaštićeni su mjerodavnog autorskog prava.

2. Licenca za korištenje podataka
Dozvoljava se privremeno preuzimanje jedne kopije materijala (podatka ili softver-a) na web stranicama Apartmani Mihaela isključivo ukoliko je namjena za osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Shodno tome pod ovom licencom ne može:
– mijenjati ili kopirati materijale;
– koristiti materijale za bilo koju komercijalnu svrhu ili za javno izlaganje (komercijalno ili nekomercijalno);
– pokušavati rastavljati ili na bilo koji način mijenjati softver koji se nalazi na web stranicama Apartmani Mihaela-a;
– ukloniti autorska prava ili druge vlasničke zapise iz materijala;
– prenijeti materijale na drugu osobu ili kopirati materijale na bilo koji drugi poslužitelj.

Ova licenca automatski prestaje važiti ukoliko prekršite bilo koji od navedenih ograničenja.
  

3. Odricanje
Materijali na web stranicama Apartmani Mihaela-a su pod uvjetom “kako jest”. Apartmani Mihaela ne daje nikakva jamstva, izričita ni posljedična, a ovime se odriče i negira sve druge zahtjeve, uključujući, bez ograničenja, implicirana jamstva ili uvjete prodaje, prikladnosti za određenu namjenu, odnosno ne-povrede intelektualnog vlasništva ili drugog povrede prava. Nadalje, Apartmani Mihaela ne jamči potpunu točnost informacija na svojim internet-stranicama iako su iste napisane pažnjom dobrog gospodarstvenika. Također Apartmani Mihaela ne garantiraju za točnost informacija na stranicama koje su povezane s ovom web stranicom.

4. Ograničenja
Ni u kojem slučaju Apartmani Mihaela neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz uporabe ili nemogućnosti uporabe materijala na Apartmani Mihaela je internet stranici. Budući da su neki sudovi ne dopuštaju ograničenja podrazumijevanih jamstava ili ograničenja odgovornosti za slučajne ili posljedične štete, ta ograničenja možda ne odnose na vas.

5. Izmjene
Materijali koji se pojavljuju na web stranicama Apartmani Mihaela-a mogu uključivati ​​tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. Apartmani Mihaela ne jamči da će bilo koji od materijala na svojoj web stranici biti u potpunosti točni i potpuni. Apartmani Mihaela može izvršiti promjene na materijalima koji se nalaze na svojim internetskim stranicama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.

6. Linkovi
Apartmani Mihaela nije pregledao sve stranice povezane sa svojom internet stranicom i nije odgovoran za sadržaj bilo koje vrste na takvim povezananim web stranicama. Uključenje tih veza ne znači bilo kakvu potvrdu od strane Apartmani Mihaela stranice. Uporaba bilo koje takve veze na povezane web stranice isključivo je na vlastitu odgovornost korisnika.

7. Izmjene Uvjeti korištenja
Apartmani Mihaela može promijeniti ove uvjete korištenja svoje web stranice u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Korištenjem ove web stranice suglasni ste s ovdje navedenim.

8. Upravni
Svaki zahtjev koji se odnosi na web stranicame Apartmani Mihaela-a uređuju se zakonima Republike Hrvatske.

Opći uvjeti koji se primjenjuju na korištenje web stranice.

Izjava o privatnosti
Vaša privatnost nam je važna. Apartmani Mihaela poštuju vašu privatnost u vezi s informacijama koje se mogu prikupiti na našim web stranicama. U skladu s tim, razvili smo ovu politiku kako bi bolje razumijeli kako ćemo prikupljati, koristiti, komunicirati i otkriti i iskoristiti osobne podatke.

Navodi pravila o privatnosti.
– Prije ili u trenutku prikupljanja osobnih podataka, mi ćemo identificirati svrhe za koje se prikupljaju informacije.
– Osobne podatke korisnika prikupljati ćemo isključivo uz vašu suglasnost kako je propisano zakonom.
– Osobne podatke korisnika zadržati ćemo ukoliko je potrebno za ispunjenje tražene svrhe.
– Osobne podatke korisnika prikupljati ćemo na pošten i zakonit način i uz znanje ili pristanak pojedinca.
– Osobni podaci moraju biti relevantni za svrhe za koje će se koristiti, moraju biti točni i potpuni.
– Osobne podatke čuvati ćemo po razumnom razinom sigurnosne zaštite protiv gubitka ili krađe, kao i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, kopiranje, korištenje ili izmjena.
– Osobne podatke neće proslijediti trećim stranama na bilo kakvo korištenje.
  

  Zalažemo se za poslovanje u skladu s ovim načelima kako bi se osiguralo fer i pošteno korištenje naše web stranice. Apartmani Mihaela može promijeniti svoju policu privatnosti s vremena na vrijeme, stoga se preporučuje periodična provjera ove stranice.