Kućni red

1.Gosti su dužni sami brinuti za svoje stvari i dragocjenosti ostavljene u apartmanima i vlasnik ne odgovara za eventualni nestanak istih.

2.Gosti su odgovorni za svoje ponašanje u  kući i njezinoj okolici,a u slučaju nezgode sami snose posljedice.

3.Ulazna vrata apartmana zaključavajte kada ste unutra, a kada izlazite van obavezno zaključavajte vrata i prozore,zatvorite suncobrane,isključite rasvjetu i sve elekrične uređaje (tv,klima,štednjak…) i zatvorite vodu.

4. Vlasnik objekta ima pravo u odsutnosti gosta, u posebnim okolnostima, ulaziti u apartman radi spriječavanja nastanka moguće štete ili opasnosti. O svom ulasku u apartman vlasnik je dužan izvijestiti gosta u prvom slijedećem kontaktu.

5. Zabranjeno je uništavanje opreme i namještaja,izazivanje nereda i ometanje drugih gostiju, a osobito se zabranjuje stvaranje buke u vremenu od 14.00 do 16.00 h i od 22.oo do 8.00 h.

6. Sadržaje apartmana mogu koristiti samo osobe koje su uredno prijavljene kao gosti, a vlasnik na traženje gosta može odobriti eventualne posjete u određenom vremenu.

7. Nije dozvoljeno unošenje oružja, eksplozivnih i lakozapaljivih materijala.

8. Korištenje opreme i uređaja koji nisu sastavni dio ponude apartmana, dozvoljeno je samo uz suglasnost vlasnika.

9.Ukoliko dođe do nestanka ili oštećenja instalacija, uređaja, opreme apartmana, gost je dužan obavijestiti domaćina. Ukoliko je do nestanka ili oštećenja došlo krivnjom gosta, gost je dužan nadoknaditi odgovarajuću protuvrijednost.

10. Iz apartmana je zabranjeno iznošenje uređaja i opreme ( ručnici,pokrivači,kuhinjski pribor….)

11. Vašu osobnu kartu ili putovnicu predajte domaćinu odmah po dolasku, radi prijave Turističkom uredu.

12. Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu i mijenjaju se svakih 7 dana ukoliko gost želi ili po potrebi. Vlasnik nije obavezan čistiti i pospremati apartman. Za vrijeme korištenja apartmana dužni ste sami održavati red i čistoću istog. Molimo dnevno iznositi smeće iz stana.. Pušenje je dozvoljeno u zajedničkim prostorijama, nije dozvoljeno u spavaćim sobama. Uzmite u obzir moguće opasnosti od požara.

13. Kućne ljubimce možete uvesti u apartman samo uz dopuštenje vlasnika. Dovođenje kućnih ljubimaca bez prethodne najave u rezervaciji nije dopušteno, te vlasnik apartmana ili agencija ima pravo otkaza smještaja.

14.Ljubazno vas molimo da na dan odlaska napustite smještaj do 10.00 h kako bi on bio očišćen i pospremljen za druge goste koji dolaze nakon vas i imaju pravo ulaska do 15.00 h. Zadržavanje u stanu nakon 10.00 h bezuvjetno povlači plaćanje dnevne cijene bez mogućnosti daljnjeg boravka u smještajnoj jedinici. Ključevi se moraju vratiti po isteku boravka.

15. Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i remeti mir bezuvjetno će se otkazati smještaj. U slučaju otkaza smještaja od strane domaćina ili agencije zbog povrede pravila kućnog reda gostu će biti naplaćen cjelokupni iznos rezerviranog razdoblja, bez obzira na kraći boravak. Ukoliko se odlučite da vaš boravak prekinete ranije, dužni ste platiti cijelu rezervaciju boravka. Cijena za upotrebu apartmana za cijelo ugovoreno razdoblje naplaćuje se unutar prva dva dana korištenja istog.

16. Gost je dužan sam si osigurati sredstva za korištenje grilla te ga nakon korištenja očistiti.

ŽELIMO VAM UGODAN BORAVAK!